Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

veelgestelde vragen

staat je vraag er niet bij ? klik dan boven op F.A.Q.

Wat zijn de verzendkosten ?

Binnen Nederland 10 euro €

Belgie 15 €
Duitsland20 €
Spanje 20 €

Je zult je wel afvragen, waarom zo hoog ? Tape, opvul materiaal en verzendkosten zijn berekend in deze bedragen.

Hoe kan ik betalen ?

We accepteren alleen nog maar Bitcoin betalingen. Deze manier van geld versturen is veiliger omdat niemand kan zien waarheen je het verstuurd en je betaling kan niet onderweg gestolen worden.

Vooral vanuit België kwam het wel eens voor dat er geld uit de enveloppen geroofd werd. Daarnaast wordt er sinds kort in Nederland meer gezocht naar drugs en geld in de post.

Behalve de veiligheid is het gemakkelijker en sneller om met Bitcoin te betalen. Wanneer u een wallet heeft dan weet u waarschijnlijk al dat een Bitcoin betaling met enkele klikken (of een scan) gedaan kan worden en binnen een paar minuten voltooid is.

Als alternatief is het mogelijk om Bitcoin aan te schaffen en te betalen met Ideal. (voor de Belgen Bancontact) Wanneer u deze Bitcoins naar ons adres laat versturen dan betaalt u ons indirect met Ideal (Bancontact). Ten slotte is een Bitcoin betaling goedkoper.

U kunt op 3 manieren betalen: Uw wallet met daarin de betaling openen door op de Bitcoin link of “Betaal” knop te klikken De QR-code scannen met uw wallet op uw telefoon Bitcoins kopen op een van de bekende websites met Ideal (Bancontact). U vult dan het Bitcoin-adres en bedrag wat u van ons krijgt in en volgt verder de instructies op die website. Wij genereren voor iedere betaling een nieuw adres, niemand kan dus weten naar wie je de Bitcoins verstuurt en waarvoor. Dit geeft weer extra gemak en veiligheid. Wanneer je betaalt dan zie je de betalingsstatus in ons betaalscherm veranderen zodra wij de verandering zien op onze Bitcoin-rekening. Wanneer u de betaling cancelt dan zien we dit meteen. Wanneer u betaalt kan het een paar minuten duren voordat de betaling ver genoeg is doorgedrongen in het Bitcoin-netwerk. Wanneer u in ons betaalscherm ziet dat de betaling voltooid is dan kunt u er zeker van zijn dat uw betaling gelukt is en uw bestelling staat in ons systeem meteen gemarkeerd als betaald. Dit kunt u ook zien in “Mijn bestellingen”. Wanneer u wel betaalt, maar het scherm eerder sluit dan is dat geen probleem. Cancel de betaling dan niet! Doe dat alleen als u nu niet wilt betalen. Als uw betaling ontvangen is dan sturen we u automatisch een e-mail ter bevestiging hiervan. In het betaalscherm gaat een timer lopen zodra de betaling klaargezet wordt, dit is hoe lang de betaling geldig is. Probeer alstublieft binnen die tijd te betalen, dat moet onder normale omstandigheden altijd lukken. Wanneer u niet wilt betalen kunt u op de “Cancel”-knop klikken en later een nieuwe betaling starten vanuit “Mijn bestellingen”. Wanneer u te laat bent met betalen dan ontvangen we uw betaling gewoon, maar is het mogelijk dat ons systeem dat niet ziet. Wanneer u Bitcoins naar ons stuurt, maar u ziet niks veranderen in het betaalscherm en u krijgt geen mail, stuur ons dan een bericht met de informatie van de betaling (ordernummer, bitcoin-adres en bedrag in Bitcoin). Wij kijken na of we de betaling ontvangen hebben en keuren deze handmatig goed.

Wanneer ontvang ik mijn pakket ?

Zodra wij uw geld ontvangen hebben ontvangt u binnen 2 dagen (Nederland) uw pakket. Voor Belgische klanten geldt; uw pakket ontvangt u ook binnen 2 dagen. Houd er a.u.b. rekening mee dat het weekend kan zorgen dat u uw pakket later in huis heeft dan gepland.

Hoe moet ik jullie vertrouwen ?

Wij willen jaren blijven bestaan. Met het oplichten bereiken wij niks. Met eerlijkheid bereiken wij veel meer. Geef als eerste order een kleine bestelling op,
je zal vanzelf merken dat wij letterlijk alles opsturen.

Manier van verzending

Na ontvangst van de betaling verzenden wij de bestelling. Je kunt op dit gebied de volgende dingen van ons verwachten:

  1. We verzenden je bestelling in een stevige en discrete verpakking, er zijn dus absoluut geen aanwijzingen wat er in de verpakking zit.
  2. Nadat je bestelling verzonden is krijg je een tracking code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen
  3. We verzenden binnen de afgesproken tijd
  4. We controleren het adres zodat we altijd naar het juiste adres verzenden
  5. Als er iets mis gaat met de verzending dan sturen we opnieuw. Let op, hier zijn grenzen aan! Als jij in een woning woont waarbij huisgenoten je bestelling aan de deur kunnen aannemen en stelen dan is dat jouw verantwoordelijkheid. Ook dit hoeft geen probleem te zijn want hiervoor hebben we (zonder extra kosten) ook oplossingen.

Wanneer jij de bestelling ontvangen hebt en deze in orde is beschouwen wij de bestelling als afgerond en verwijderen we je gegevens

Kan ik vanuit het buitenland bestellen ?

Absoluut ! wij sturen op in heel Europa.

E-MAIL

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.